Business & Private Events - Café Local
15460
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15460,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Business & Private Events

Café Local meets events

Café Local, gelegen in het trendy Antwerpse Zuid, is reeds jaren een vaste waarde in Antwerpen. Met zijn unieke sfeer is Café Local de evenementenlocatie bij uitstek voor uw bedrijfs- of privéfeest zoals een huwelijksfeest.

Your business event @ Café local

Wil je graag een blijvende indruk maken op prospecten en klanten of het personeel eens helemaal uit de bol laten gaan? Café Local zorgt ervoor dat je gasten een leuke tijd beleven en er nadien ook nog lang over praten.

presentatie

Presentatie

networking

Networking

personeelsfeest

Personeelsfeest

beurs

Beurs

Your private event @ Café local

Huwelijksfeest

Café Local zorgt ervoor dat die ene dag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt. Zien jullie het bescheiden of eerder groots, we bespreken graag de eindeloze mogelijkheden om er een unieke bruiloft van te maken. Wat voor ons telt, is dat jullie zich op die speciale dag niet de minste zorgen hoeven te maken over het feest, het menu of zelfs de muzikale omlijsting. 

Gelegenheidsfeest

Wil je een verjaardag uitbundig vieren of iemand anders verrassen met een surprise party? Café Local is de uitgelezen plek om dat in stijl te doen. Een kleine groep feestvierders of een grote, het wordt een verjaardag om nooit te vergeten.

Zellige is gezellig

Organiseer je een evenement voor een kleine groep. Ontdek dan ook onze kleinere zaal voor feesten tot 150 personen of exlusieve diners voor 10 tot 20 personen.

Catering à la carte

Bij Café Local werken we samen met J&M Catering, een catering partner die voor elke opdracht de absolute perfectie na streeft. Het is een cateraar die een totaal beleving brengt. Ze werken innoverend en gaan continu op zoek naar de nieuwste trends en ingrediënten, waarbij elk budget zijn prestige heeft.

Top DJ? Live Band? Stand up comedian?

Café Local beschikt over een ruim netwerk van muzikanten en performers die jouw privéfeest of business event compleet maken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we zoeken graag samen naar de perfecte invulling.

The right drinks with the right people.

“I drink to make other people more interesting.” – Ernest Hemmingway

Bij Café Local drink je niet zomaar een glas. Het aanbod is heel ruim en zelfs verrassend. Men maakt een selectie van uiterst kwalitatieve bieren, wijnen, spirits en champagnes.

Flexibility? That’s our middle name!

Uw evenement @ Café Local?

Wij maken je graag een offerte op maat.

Waalse Kaai 25
2000 Antwerpen
Belgium

03 500 03 67